Frame Film Festival

Cultura i Festes -
 • Calendari: 18/3/2023 18:00h - 19/3/2023 21:00h
 • Localització: Centre Cívic de La Joncosa

  CULTURA | FRAME FILM FESTIVAL

  La regidoria de Cultura i Festes ha iniciat un projecte on es gaudirà, per primera vegada al municipi, un festival de curtmetratges itinerant anomenat Frame Film Festival.

  Frame Film Festival ens proposa portar el cinema literalment a casa. Aquest festival projecta diverses sessions a cadascun dels següents municipis adherits al projecte:

  - Albinyana
  - Alforja
  - Ascó
  - Cabra del Camp
  - Castellvell del Camp
  - La Canonja
  - L'Ampolla
  - L'Arboç
  - Montbrió del Camp
  - El Montmell
  - Riba-roja d'Ebre
  - Sant Jaume d'Enveja
  - Sarral

  En aquest festival els assistents podran accedir gratuïtament i votar els curtmetratges que més els hi agradi en les diferents passis que durarà tot el cap de setmana del 18 i 19 de març de 2023 al Centre Cívic de La Joncosa. Us adjuntem un enllaç amb tota la informació i el programa amb els curtmetratges seleccionats per l'organització del festival pel Montmell. El vot del públic decideix el guanyador d’aquesta edició del Montmell i que passarà a la gran final que es farà a l'auditori de la Diputació de Tarragona el gener de 2024, on es projectaran els 13 finalistes, un per cada municipi participant en el festival.

  A més a més, i haurà un sorteig entre el públic assistent de productes dels patrocinadors del festival i un tastet de vermut Yzaguirre.

   

   

  Menu

  Menú principal