Tràmits i Serveis

Títol: 

Tràmits i Serveis

Des d'aquesta pàgina podreu fer la majoria de tràmits de manera ràpida, còmode i sense la necessitat de personar-se a l'ajuntament. També disposeu d'informació relativa als serveis que presta l'ajuntament.

Us informem que els tràmits relatius a les activitats d'establiments turístics, d'acord amb el que estableix el Decret 75/2020, de 4 d'agost, de turisme de Catalunya, s'han de realitzar a través dels mitjans d'interoperabilitat habilitats per la Finestreta Única Empresarial. Actualment, aquesta tramitació no pot fer-se mitjançant les seus electròniques dels ajuntaments i cal adreçar a les persones interessades perquè realitzin els tràmits des del Canal Empresa. 

"Excepció Establiments Turístics - L'habilitació d'aquests establiments es realitza a través dels formularis específics que trobareu aquí."

Cliqueu aquí si voleu fer gestions de tràmits generals com una instància genèrica, cita amb un regidor o tècnic municipal, transmetre queixes o suggeriments, etc.
Cliqueu aquí si voleu fer gestions de tràmits d'urbanisme com la sol·licitud de llicència d'obres, Comunicació de primera ocupació, etc.
Els diferents serveis que l'ajuntament presta als ciutadans.
FEM! Montmell és la nova APP Android de servei a la ciutadania del Montmell.
Calendari d’impostos i taxes municipals 2021
Sol·licituds Àrees recreatives.
Aquí torbareu els bans que s'envien a la APP de FEM! Montmell.
Calendari Deixalleria mòbil 2020
Subscriure a
Menu

Menú principal