El Montmell On-Line

SERVEIS | Estrenem any i estrenem servei digital al Montmell. Us presentem el portal: El Montmell On-Line. Un nou portal web dividit (de moment) en dos grans apartats, SOM (Servei d’Ocupació Municipal) i Turisme.

SOM (Servei d’Ocupació Municipal):

És un apartat de El Montmell Online on, si estàs buscant feina podràs consultar les ofertes de feina disponibles o si ets empresa i busques empleats, podràs aportar informació per donar a conèixer la teva petició. De manera fàcil i ràpida.

SOM també ofereix informació sobre cursos de formació, notícies i demès informació relacionada en l'àmbit de formació i empresa.

SOM és un servei orientat a ajudar a aquelles persones o empreses que necessiten buscar feina, formació o contractar personal.


TURISME: La secció de Turisme de El Montmell Online ofereix els serveis de reserva d’acampada i comunicació de barbacoes sense la necessitat de personar-se a l’ajuntament. Tan sols omplint les peticions de cada secció podreu reservar acampada a l’àrea forestal del Montmell i/o comunicar l'ús de barbacoes, tant a l’àrea recreativa de Pinedes Altes, com a l’àrea recreativa forestal del Montmell. Tot de manera telemàtica i sense necessitat de personar-se a l’ajuntament.

Ens plau poder estrenar aquest servei amb la intenció de poder fer més fàcil, tant la cerca de feina al nostre municipi, com tramitar les peticions d’acampada i ús de barbacoes, evitant desplaçaments i estalviant temps.

Per accedir-hi podeu visitar la nostra web o anar directament en aquest link: https://elmontmellonline.cat/

Menu

Menú principal