Turisme

Títol: 

Turisme

Aquí trobareu les ofertes turístiques del municipi. Des de l'àrea recreativa del Montmell, passant per la fira dels oficis a l'Octubre, la Pagès Gamer al Juny, els llocs arquitectònics més emblemàtics de caràcter històric repartits per tot el territori convidant al visitant (o potser obligant-lo?) a practicar el senderisme, fins al Rally Catalunya.

 

Us informem que els tràmits relatius a les activitats d'establiments turístics, d'acord amb el que estableix el Decret 75/2020, de 4 d'agost, de turisme de Catalunya, s'han de realitzar a través dels mitjans d'interoperabilitat habilitats per la Finestreta Única Empresarial. Actualment, aquesta tramitació no pot fer-se mitjançant les seus electròniques dels ajuntaments i cal adreçar a les persones interessades perquè realitzin els tràmits des del Canal Empresa. 

"Excepció Establiments Turístics - L'habilitació d'aquests establiments es realitza a través dels formularis específics que trobareu aquí."

Aquí trobareu els diferents monuments arquitectónics del municipi.
El Municipi del Montmell disposa d'una àrea recreativa a la Serralada, preparada per poder fer barbacoes i acampades a l'aire lliure. Hi ha servei de lavabos i aigua potable, dutxa no. Per poder acampar o fer ús de les barbacoes: Per poder acampar s'haurà de fer un ingrès de 2 euros per persona/nit ...
Aquí trobareu les diferents ofertes d'establiments gastronòmics i de turisme rural al municipi.
A l'octubre es celebra al Montmell la Fira dels oficis. A l'era de Cal Ventosa es pot veure la elaboració de productes del porc, fer aiguardent, estris de vimet, sabó, carbó, marge de pedra seca...Una petita mostra de vells oficis o activitats que avui ja gairebé no es fan. La jornada es clou amb ...
LOADING...p4g3s g4m3r_
Rally Catalunya al Montmell.
Subscriure a