El Montmell a Wikiloc

 

 

 

Ja som a:

 

 

 

 

 

 

L’àrea de turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès, ha realitzat la digitalització de rutes existents del municipi del Montmell per tal de publicar-les al nou perfil de Wikiloc de l'Ajuntament del Montmell, per tal d'oferir l'oportunitat de gaudir de l’entorn natural, de gran potencial pel municipi.


Aquestes rutes han estat digitalitzades a partir del llibre, La Guia Negra. Excursions pel Baix Penedès, la serra del Montmell i els seus encontorns del 2009, s'han fet petites modificacions per tal d'actualitzar-les i millorar-les. Tota aquesta informació es pot trobar al Wikiloc de l'ajuntament del Montmell. En total trobem 6 rutes introduïdes.

Cadascuna de les rutes realitzades consta d'un mapa amb el camí a seguir, una descripció de la ruta, la vegetació que podem trobar, la durada, distancia, punts d'interès , imatges, entre altres conceptes.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és fomentar el turisme per descobrir la natura del Montmell i els seus racons més especials, facilitant l'accés a rutes en format digital introduït mitjançant Wikiloc.

En el futur esperem afegir més rutes.

 
Menu

Menú principal