Llocs d'interès

Títol: 

Llocs d'interès

Aquí trobareu els diferents monuments arquitectónics del municipi.

Església nova de Sant Miquel
Fou la tercera de les esglésies del Montmell. Fa gairebé quatre-cents anys que es va construir, ja que va ser consagrada l'any 1598.
Ermita de Sant Marc
La muntanya de Sant Marc, isolada i de lloc aplanat, és la peanya sobre la qual, a 711 metres d'altitud, s'aixeca l'ermita de Sant Marc. És una capella d'estil romànic/gòtic del segle XIII d'una sola nau amb volta de canó apuntada, que fou ampliada i modificada amb un absis gòtic cobert amb volta. ...
Serra del Montmell
La Serra del Montmell és una serra situada al municipi del Montmell a la comarca del Baix Penedès.
Ermita de Sant Miquel
És l'anomenada església vella del Montmell. Està dedicada a Sant Miquel i és allà dalt almenys des d'abans de l'any 1200.
Església de Marmellar
L'església ocupa el punt més alt del turó de Marmellar, a 518 metres d'altitud.
Castell de Marmellar
Els erudits Josep Puig i Cadafalch, Antoni de Falguera i Josep Goday i Casals, en un treball magnífic que feren l'any 1907 i que titularen "L'arquitectura romànica a Catalunya", van triar el castell de Marmellar com a paradigma de castell romànic.
Castell del Montmell
Castell del Montmell És el mes enlairat de tot el Penedès. Està situat a una altura de 781 metres sobre la "dent" del Montmel, que mira de cara al Camp de Tarragona. Abans de l'any mil ja es parla d'aquest castell, que era l'avantguarda de la Marca. El seu terme arribava fins al Gaià i Vilardida. L ...
Subscriure a
Menu

Menú principal