Àrea Recreativa Forestal del Montmell

El Municipi del Montmell disposa d'una àrea recreativa a la Serralada, preparada per poder fer barbacoes i acampades a l'aire lliure. Hi ha servei de lavabos i aigua potable, dutxa no.

 

Per poder acampar o fer ús de les barbacoes:

Per poder acampar s'haurà de fer un ingrès de 2 euros per persona/nit i 5 euros per tenda/nit (màxim 3 nits). Una vegada rebem la sol·licitud, els indicarem la forma de pagament.

Pels menors de 14 anys l'acampada és gratuïta.

El servei de barbacoa també és gratuït.

En funció de la situació meteorològica l'ús de les barbacoes es pot veure restringit.

Les sol·licituds s'han d'enviar amb una antelació mínima de 24 hores laborables. Si teniu dubtes, o esteu fora d'aquest termini, podeu trucar al 977 68 84 29 per a més informació.

 

  • Per sol·licitar acampar ens hauran de fer arribar la Sol·licitud d'acampada a ajuntament@elmontmell.cat i us indicarem l’import i la forma de pagament.
  • La tramitació de les sol·licituds es farà des del dilluns a primera hora fins les 13:00h del divendres. No es tramitaran comunicacions d’acampada els festius ni caps de setmana.
  • Per fer ús de les barbacoes heu d'omplir i fer arribar la Sol.licitud d'ús barbacoes a ajuntament@elmontmell.cat
  • S’ha de complir les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19 al territori de Catalunya de data 7 de juny de 2021.
  • Aforament 15 tendes i/o autocaravanes.
  • Màxim 10 persones per tenda.

 

 

 

 

 

Tríptic en PDF

 

EMERGENCIES TRUCAR 112

 

Si voleu conèixer més sobre la història del Montmell poder visitar l'apartat d'història.

Menu

Menú principal