Cloenda Curs prevenció deteriorament neurocognitiu a la gent gran del Montmell Curs 2022-2023

22/06/2023 GENT GRAN

Cloenda Curs prevenció deteriorament neurocognitiu a la gent gran del Montmell Curs 2022-2023

GEN GRAN | Cloenda Curs prevenció deteriorament neurocognitiu a la gent gran del Montmell

Curs 2022-2023

 

El dia 22 de juny va finalitzar el segon curs del programa de manteniment i prevenció del deteriorament neurocognitiu que imparteix la professora de psicologia, Yolanda Almagro, al col·lectiu de la gent gran del Montmell. Durant l'acte de cloenda, la regidora de Gent Gran, Ana Herrero i l'alcalde José María Roldán van lliurar els diplomes que acrediten la participació dels alumnes.

 

El curs persegueix dos objectius principals: restaurar les habilitats cognitives en desús per a retardar, al màxim, el deteriorament neurocognitiu i potenciar l'autoestima personal, per tal de millorar la gestió emocional i les relacions socials.

 

Les classes s'han realitzat amb una freqüència setmanal des del mes d'octubre de l'any 2022 i fins al mes de juny del 2023. Els usuaris han pogut gaudir d'activitats diverses que fomenten l'aprenentatge i el manteniment cerebral. Segons la Mariona, una de les usuàries: "és necessari que activem els nostres cervells... ens ha anat molt bé tornar a retrobar-nos aquest curs i gaudir de tot el que aprenem a classe, ja estem esperant per a començar de nou a l'octubre".

 

L'aposta per les polítiques socials i l'atenció a la salut psicològica és cada vegada més important en una societat en la qual augmenta progressivament l'esperança de vida de les persones. Tant és així que l'Ajuntament i l'Associació de la Gent Gran del Montmell, conscient d'aquesta situació, donaran continuïtat, el curs vinent, al projecte de manteniment i prevenció del deteriorament neurocognitiu. El nou curs començarà a partir del mes d'octubre vinent de 2023. Us esperem!

Menu

Menú principal