Dissabte es va inaugurar de manera oficial la nova escola Teresa Godes i Domènech

28/03/2023 Ensenyament

Dissabte es va inaugurar de manera oficial la nova escola Teresa Godes i Domènech

ENSENYAMENT | INAUGURACIÓ OFICIAL ESCOLA TERESA GODES I DOMÈNECH

Dissabte es va celebrar la inauguració oficial de les tan esperades noves instal·lacions de l'escola Teresa Godes i Domènech. A l'acte s'hi va poder gaudir d'un ambient de festa amenitzat per música en directe i jocs inflables per als més petits mentre gaudíem d'un esmorzar amb refrescos amb gots commemoratius.

A l'acte hi van assistir mares i pares dels alumnes, tant de l'escola actual, com exalumnes de l'antiga escola Teresa Godes, ja que fa més de quinze anys que es reivindicava aquest nou edifici.

Just abans de l'acte institucional tant per part d'integrants de l'escola com autoritats van ser testimonis d'una batucada a càrrec de SomDeSamba. Els discursos van estar realitzats per alumnes i exalumnes de l'escola, el director de l'escola Toni Alvárez, l'alcalde del Montmell José Mª Roldán, la senadora i ex-alcaldesa Imma Costa i el director general de Centres Públics Jean-Marc Segarra entre altres.

Per finalitzar les colles castelleres Els Bous de La Bisbal i els nens del Vendrell van carregar i descarregar un pilar casteller respectivament.

Aquest va ser un dia molt important al nostre municipi, ja que ha sigut el fruit d'anys de reivindicacions i lluita de mares/pares, alumnes i exalumnes, docents i equip administratiu, antic i nou govern municipal i molta, molta perseverança al llarg d'aquests quinze anys per fer realitat un projecte com la nova escola Teresa Godes i Domènech. Hem d'estar molt contents/es i molt orgullosos/es d'haver aconseguit, com a poble i comunitat, aquest fita que semblava impossible.

Benvinguts/es a la nova escola Teresa Godes i Domènech!

Menu

Menú principal