FEM! Montmell La nova App Android de servei del Montmell ja és aquí!

FEM! Montmell La nova App Android de servei del Montmell ja és aquí!

FEM! Montmell és l'aplicació Android que ja podeu descarregar i instal·lar de manera gratuïta a la tenda de Google Play Store. Esperem que serveixi per donar servei de manera més còmode i eficient a tots els veïns i veïnes del Montmell i tot des de el teu smartphone. Volem agrair als que ens heu fet arribar les vostres propostes per posar nom a la nostra aplicació.

FEM! Montmell és la nova APP Android de servei a a la ciutadania del Montmell.

La regidoria de Noves Tecnologies ha desenvolupat la programació d'una aplicació Android de servei a la ciutadania, dissenyada i programada íntegrament al nostre municipi mitjançant la plataforma de programació App Inventor 2 del MIT. Els serveis que ofereix aquesta aplicació són:

• Enviament directe «in-situ» d'incidències amb localització GPS amb possibilitat d'enviament de fotografies. Ho veus. Ho fotografies. Ho envies.
• Accés directe a la web municipal.
• Accés directe a les notícies i agenda de la web municipal.
• Drecera telefònica a l'ajuntament i servei d'aigües.
• Localitzador GPS on-line.

L'objectiu d'aquest servei és facilitar les notificacions d'incidències de manera fàcil i ràpida, poder consultar les notícies, agenda i visitar la web en un sol clic i trucar de manera ràpida a l'ajuntament i al servei d'aigües.

 

Podeu visitar el següent enllaç per descarregar-la o visitar la tenda de Google Play Store i buscar-la com a FEM! Montmell:
http://www.elmontmell.cat/tramits-i-serveis/fem-montmell

Menu

Menú principal