Finalitzen els Tallers d'estimulació neurocognitiva. Curs 2021-2022

18/06/2022 GENT GRAN

Finalitzen els Tallers d'estimulació neurocognitiva. Curs 2021-2022

GENT GRAN | Cloenda dels Tallers d'estimulació neurocognitiva.
Curs 2021-2022

Dijous 16 de juny, va finalitzar el primer curs del programa de manteniment i prevenció del deteriorament neurocognitiu que imparteix la professora de psicologia Yolanda Almagro al col·lectiu de la gent gran de La Joncosa del Montmell. La regidora de Gent Gran, Ana Herrero i l'alcalde José María Roldán, van lliurar els diplomes que acrediten la participació dels alumnes, durant l'acte de cloenda.

El projecte s'emmarca dins les activitats que l'Ass. De Gent Gran i l'Ajuntament del Montmell ofereix als més grans. El curs persegueix diferents objectius. Per una banda, restaurar les habilitats cognitives en desús per tal de retardar el deteriorament neurocognitiu. Per una altra banda, potenciar l'autoestima personal per millorar la gestió emocional i també les relacions socials.

Les classes s'han realitzat amb una freqüència setmanal i els usuaris han pogut gaudir d'activitats diverses que fomenten l'aprenentatge i el manteniment cerebral. Segons la Rosa, una de les usuàries: "l'experiència d'assistir als cursos és molt enriquidora. Aprenem moltes coses i de pas mantenim el cervell en forma... s'hauria d'apuntar més gent..."

L'aposta per les polítiques socials i l'atenció a la salut psicològica és cada vegada més important en una societat en la qual augmenta progressivament l'esperança de vida de les persones. Tant és així que l'Ass. De Gent Gran i l'Ajuntament del Montmell, conscienciats amb aquest efecte, donarà continuïtat, el curs vinent, al projecte de manteniment i prevenció del deteriorament neurocognitiu. Els cursos s'imparteixen a les instal·lacions de l'Espai ubicades al nucli del Mirador del Penedès.

El nou curs començarà a partir del mes vinent d'octubre de 2022.

Menu

Menú principal