Gran éxit de l'esdeveniment pel Dia de la Dona

15/03/2024 Actualitat

Gran éxit de l'esdeveniment pel Dia de la Dona

IGUALTAT | DIA DE LA DONA

Volem expressar el nostre sincer agraïment a totes les persones, homes i dones, que van fer possible la màgica nit del nostre sopar, ball i karaoke en commemoració del Dia de la Dona.

A cadascuna de les persones, homes i dones, que van dedicar el seu temps, la seva energia i el seu suport per fer possible aquest esdeveniment, volem expressar el nostre més sincer agraïment. La vostra presència va omplir la sala de calidesa i amor, creant un ambient de comunitat i solidaritat que va superar les nostres expectatives.

Des de les persones que van col·laborar amb l'organització i la logística, fins als qui van brillar damunt de l'escenari amb les seves interpretacions

Cada passa que fem junts cap a la igualtat és un pas en la direcció correcta, i la vostra participació activa en aquesta celebració és un testimoni del vostre compromís amb aquesta causa.

Així doncs, mentre reflexionem sobre els moments compartits i els vincles establerts durant aquesta festa, volem renovar el nostre compromís amb la lluita per un món més just i igualitari per a totes les persones, sense importar el seu gènere.

Amb gratitud.

Menu

Menú principal