Implementació del 5G al Montmell

Implementació del 5G al Montmell

NOVES TECNOLOGIES | Implementació del 5G al Montmell

 

Les operadores de telefonia mòbil, Telefónica, Vodafone i Orange, han anunciat que durant les pròximes setmanes realitzaran al Montmell el procés d'implantació dels serveis de telefonia mòbil de nova generació, 4G i 5G, sobre les bandes de 800 i 700 MHz, respectivament, la qual cosa permetrà als montmellencs i montmellenques gaudir de connexions mòbils d'alta velocitat amb una millor cobertura a l'interior dels edificis i major extensió geogràfica.

 

Aquesta implementació pot interferir en la recepció del servei de TDT. Per a garantir la compatibilitat de la nova tecnologia amb la televisió digital terrestre (TDT), Llega700 és l'entitat posada en marxa pels operadors per a solucionar qualsevol afectació en la recepció del senyal de televisió i s'encarregarà d'atendre els usuaris afectats gestionant i resolent possibles afectacions sense cap cost.

 

Per a gestionar aquests serveis, s'ha posat a la disposició dels ciutadans un telèfon d'atenció gratuït (900 833 999) i una pàgina web www.llega700.es

 

La data límit per gaudir d’aquest servei gratuït és el 30 d’octubre.

Menu

Menú principal