Ja som a Wikiloc!

29/11/2021 Turisme

Ja som a Wikiloc!

TURISME | Ja som a Wikiloc! L'Ajuntament del Montmell posa al vostre abast un conjunt de rutes tant a peu com en bicicleta, per tal de conèixer els paisatges i patrimoni del municipi.

L'àrea de turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès, ha realitzat la digitalització de rutes existents del municipi del Montmell per tal de publicar-les al nou perfil de Wikiloc de l'Ajuntament del Montmell (https://www.elmontmell.cat/turisme/el-montmell-wikiloc), oferint l'oportunitat de gaudir de l'entorn natural, de gran potencial pel municipi.

Aquestes rutes han estat digitalitzades a partir del llibre, La Guia Negra. Excursions pel Baix Penedès, la serra del Montmell i els seus encontorns del 2009, s'han fet petites modificacions per tal d'actualitzar-les i millorar-les. Tota aquesta informació es pot trobar al Wikiloc de l'ajuntament del Montmell. En total trobem 6 rutes introduïdes.

Cadascuna de les rutes realitzades consta d'un mapa amb el camí a seguir, una descripció de la ruta, la vegetació que podem trobar, la durada, distancia, punts d'interès, imatges, entre altres conceptes.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és fomentar el turisme per descobrir la natura del Montmell i els seus racons més especials, facilitant l'accés a rutes en format digital introduït mitjançant Wikiloc.

En el futur esperem afegir més rutes.

Recordar sempre preservar els espais pels quals passem, no sortir dels camins per no malmetre els conreus, i evidentment no deixar deixalles, respectant sempre la natura i les propietats privades.

Ara més que mai tenim l'oportunitat de descobrir el territori que ens envolta mitjançant un turisme sostenible de proximitat, posant en valor el paisatge i patrimoni local.

Menu

Menú principal