Ja tenim nova pàgina web!

Ja tenim nova pàgina web!

Estrenem pàgina web! Any nou, web nova. Ens plau presentar-vos la nova pàgina web de l'ajuntament del Montmell. Una renovació necessària en l'àmbit de la comunicació, visibilització i servei municipal. Esperem que la nova pàgina web sigui més entenedora, de fàcil accés i estèticament més atractiva. Hem establert com a prioritari una distribució més senzilla per un accés més directe dels diferents apartats. En definitiva una pàgina web més accessible i entenedora.

Tindreu accés als tràmits municipals més comuns mitjançant la seu electrònica o bé facilitant els documents per portar-los a terme. Hem fet una feina de recerca històrica del municipi per donar més informació sobre el municipi i hem creat un apartat de turisme on podreu consultar activitats de caràcter lúdic i turístic. També tindreu accés a la pàgina web antiga per aquells nostàlgics que la vulguin visitar però advertint que no es publicarà cap notícia o dades a partir d'avui.

Som humans i acceptem poder equivocar-nos, ho diem per si trobeu qualsevol dada que no sigui correcte, inexistent o incompleta ens ho podeu fer arribar al correu electrònicxarxeselmontmell@gmail.com

Tanmateix advertir-vos que hi ha seccions que poden no estar del tot implementades, incompletes o inexistents ja que estem continuant treballant amb ella.

Des de l'equip de govern, i la regidoria de Noves Tecnologies en particular, us desitgem que gaudiu de la nova pàgina web que tot just estrenem!

Salut!

Menu

Menú principal