La Pagès Gamer esdevé un èxit amb més 500 visitants!

13/06/2022 Cultura

La Pagès Gamer esdevé un èxit amb més 500 visitants!

| GAME OVER!

La primera edició de la mostra retro-tecno-rural Pagès Gamer celebrada dissabte a  La Joncosa del Montmell ha estat tot un èxit amb més de 500 visitants! Volem agrair als assistents la rebuda que ha obtingut aquesta primera edició de la Pagès Gamer.

Pagès Gamer és un projecte conjunt de les Regidories de Turisme i Cultura i Festes que proposa una mostra retro-tecno-rural on es fusionen l'entreteniment electrònic i la cultura pop dels anys 80/90, per una banda, i l'entorn únic rural del Montmell per l'altre. Més que homenatjar una època, es va viatjar en el temps. El projecte estava previst d'estrena l'estiu del 2020, però a causa de la pandèmia de la COVID-19 ens vam veure obligats a posposar-la per més endavant. I sembla que aquest 2022.

En aquesta mostra es va poder conèixer com es va iniciar el món de l'entreteniment digital a l'estat espanyol. Des de les famoses microcomputadores dels 80 com els Zx Spectrum, Amstrad, Commodore 64 i MSX, fins a les migracions a les consoles Atari, Nintendo, Sega, etc., tot en una fusió rural mai vista. Els assitents van gaudir de tot un món retro digital on van poder conéixer un pessic d'història.

Es va poder jugar a una màquina Pinball original de l'època (Flipper o "máquina del millón" com es coneixia col·loquialment) i una màquina Arcade amb placa original NEO GEO MVS per retornar a aquells recreatius tan característics de la dècada dels 80 i desapareguts avui dia.

Es va poder veure en exposició els vehicles icònics dels 80 , DeLorean dels films Retorn al futur i Ecto-1 del films de Caçafantasmes en viu i en directe!

També es va poder jugar a jocs infantils de l'epoca on no calia cap font d'energia, tan sols imaginació i uns quants estris. També podràs gaudir d'un racó dels 80 on intentarem fer-te traslladar a una sala d'estar típica de l'època.Tot amb una ambientació musical dels 80  a càrrec de "COVER-H" per amenitzar l'esdeveniment. Hi haurà també un servei de bar i "food-truck" per si t'entra la gana, i un apartat comercial de marxandatge sobre cultura pop retro.

I per tancar l'esdeveniment, un concert final amb la cover band "Pop'N'Roll" 

Aparquem el DeLorean per la propera!

Menu

Menú principal