Miradors del Baix Penedès

16/11/2021 Turisme

Miradors del Baix Penedès

TURISME | Us presentem el projecte Miradors del Baix Penedès, iniciativa de l’àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès, on vol donar a conèixer els atractius paisatgístics de la nostra comarca, a partir de 12 punts estratègics, incloent El Montmell, des d'on podrem observar el paisatge que ens envolta i els elements patrimonials que articulen la comarca, mitjançant un plafó interpretatiu del paisatge, on trobarem identificats els principals topònims a observar des de cada punt.

Trobareu un plafó mirador a les següents ubicacions:

-MIRADOR DE L’ERMITA DE SANT ANTONI (Albinyana)
-MIRADOR DEL MASSÍS DE BONASTRE (Bonastre)
-MIRADOR CAMÍ DE MASARBONÈS (Masllorenç)
-MIRADOR DE L’ERMITA DE SANT MIQUEL (El Montmell)
-MIRADOR DE LA RIERA DE LA BISBAL (La Bisbal del Penedès)
-MIRADOR DELS COLLS (Santa Oliva) 
-MIRADOR TORRE DE GUAITA (Banyeres del Penedès)
-MIRADOR DE L’HOSTAL (Sant Jaume dels Domenys)
-MIRADOR DE LA BADALOTA (L’arboç)
-MIRADOR CARRERADA DE SANTA COLOMA (Cunit)
-MIRADOR DE LA TALAIA (Calafell)
-MIRADOR DEL PARC DE SANT VICENÇ (El Vendrell)

Els miradors es poden enllaçar mitjançant una ruta senderista de gran recorregut de 113 quilòmetres i 2000 metres desnivell positiu, la qual es pot realitzar en vàries etapes en funció de les necessitats del visitant, pernoctant en els allotjaments disponibles a cada municipi. Disponible al Wikiloc del Consell Comarcal del Baix Penedès, podeu consultar-ho a: 
https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/miradors-del-baix-penedes-87430809


D’aquesta manera posem en valor el paisatge, però també l’oferta hotelera, els allotjaments rurals i la gastronomia del Baix Penedès, territori on trobareu una gran oferta d’activitats culturals i enoturístiques a realitzar. 

El projecte s’ha elaborat i liderat des de l’àrea de turisme del Consell Comarcal amb col•laboració dels ajuntaments de la comarca, interessats a formar part del projecte, i amb el suport de la Diputació de Tarragona i el Patronat de Turisme.

El Consell Comarcal ha realitzat una inversió d’11.138 euros per a l’elaboració dels plafons miradors i els fulletons informatius, els quals es trobaran disponibles a les oficines de turisme de la comarca i als corresponents ajuntaments. 

Més informació disponible al web de turisme comarcal: https://turismebaixpenedes.cat/miradors/

Menu

Menú principal