S'instal·la a Aiguaviva un nou panell informatiu turístic de les carrerades del Montmell

14/03/2023 Turisme

S'instal·la a Aiguaviva un nou panell informatiu turístic de les carrerades del Montmell

TURISME | CAMINS RAMADERS DEL BAIX PENEDÈS

Des de fa uns dies, Aiguaviva compta amb un nou panell informatiu de les carrerades del Montmell, gràcies a la iniciativa de la conselleria de Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès.

El Consell Comarcal ha recuperat l’antiga carrerada de ramaders que uneix la costa penedesenca amb l’interior amb el doble objectiu de preservar la memòria històrica i potenciar el turisme de la Marca Penedès. D’aquesta manera, s’aconsegueix mantenir viu el record de temps passats i també es pot transmetre, a les generacions més joves, l’origen de la societat que han heretat.

El cartell que s’ha instal·lat a Aiguaviva ofereix informació sobre el Penedès, la ramaderia i la transhumància al nostre territori, les transformacions econòmiques del segle XX com per exemple la Carrerada del Coll d’Arca, la qual connecta Aiguaviva, La Joncosa, Masllorenç i Bonastre fins al litoral de Torredembarra, entre altre informació rellevant. Al cartell també trobareu informació sobre la resta de camins ramaders de la comarca.

Més info: https://ccbp.cat/recerca/el-consell-comarcal-del-baix-penedes-senyalitza-els-camins-ramaders-del-baix-penedes

Menu

Menú principal