1ª Caminada contra el càncer de mama

ESPORTS -
 • Calendari: 24/10/2021 9:30h - 14:00h
 • Localització: La ruta serà del Coll de l'Arca fins al Puig de la Cova

  19 d'Octubre Dia Internacional de la lluita contra el Càncer de mama.

  Se celebra per a sensibilitzar i conscienciar a les persones de tot el món, sobre la importància de realitzar-se un examen de mames regularment, amb la finalitat de detectar qualsevol signe o anomalia. També es pretén fer un recordatori del compromís de la societat contra el càncer de mama.

  Segons dades de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), el càncer de mama representa el 16% de tots els càncers en pacients femenins i des de fa anys, sembla anar en creixement quant a estadístiques.

  S'estima que 1 de cada 8 dones tindrà càncer de mama al llarg de la seva vida i aquesta és la raó principal de perquè les dones han de realitzar-se una avaluació regularment de les seves mames.

  L'ajuntament realitza la 1ra Caminada contra el càncer de mama, s'organitza per a recollir fons per a la recerca d'aquesta malaltia. Se celebrarà diumenge que ve 24 d'Octubre.

  La ruta serà del Coll de l'Arca fins al Puig de la Cova.

  Hora de concentració: 09.30h, hora de sortida: 10h Durada aproximada: 3 hores

  La participació serà de 5€ per persona, tot el recaptat serà íntegrament per a la recerca de la malaltia. Es farà lliurament d'un mocador rosa i una bossa amb avituallament. En arribar es farà un taller de respiració a càrrec de Vicky Tondo (instructora esportiva i «coach»).

  Des de les regidories de Salut i Esports us animem que vingueu a gaudir d'aquest dia i a col·laborar amb aquesta gran causa.

  Amb la col·laboració de Bar Restaurant Pinedes Altes, Bar Restaurant ELEVE, Masia Cal Joan de la Torre i Bar Restaurant Cal Santi.

  Menu

  Menú principal