FEM! Montmell

FEM! Montmell és la nova APP Android de servei al ciutadania del Montmell.

NOVA VERSIÓ 2.0 DISPONIBLE!

Vídeo promocional.

La regidoria de Noves Tecnologies ha desenvolupat la programació d'una aplicació Android de servei a la ciutadania, dissenyada i programada íntegrament al nostre municipi mitjançant la plataforma de programació App Inventor 2 del MIT i Kodular amb servei de notifiacions One Signal. Els serveis que ofereix aquesta aplicació són:

  •  Enviament directe «in-situ» d'incidències amb localització GPS amb possibilitat d'enviament de fotografies. Ho veus. Ho fotografies. Ho envies.

  •  Accés directe a la web municipal.

  •  Accés directe a les notícies i agenda de la web municipal.

  •  Drecera telefònica a l'ajuntament i servei d'aigües.

  •  Localitzador GPS on-line.

NOVETATS DE LA VERSIÓ 2.0:

 

  • Notificacions "PUSH" implementades. Es podran rebre avisos emesos per l'ajuntament del Montmell.
  • Afegit botó FEM BAN amb enllaç web a l'historial de BANS.
  • Visor web propi incorporat.
  • Les dreceres directes de trucada (Ajuntament i Servei d'aigües) s'han modificat per fer un enllaç a un apartat específic de trucada.
  • Revisió cromàtica del menú per a una millor integració de l'entorn Web i App.

L'objectiu d'aquest servei és facilitar les notificacions d'incidències de manera fàcil i ràpida, poder consultar les notícies, agenda i visitar la web en un sol clic i trucar de mànera ràpida a l'ajuntament i al servei d'aigües.

La podeu descarregar a la tenda de Google Play Store en aquest enllaç de manera gratuïta:

FEM! Montmell

 

NORMES D'ÚS I INFORMACIÓ ADDICIONAL: L'Ajuntament del Montmell informa que les incidències rebudes passaran per un procés de filtratge les quals seran ateses segons criteri d'urgència i rellevància, i sempre que siguin dins del nostre municipi (El Montmell). En cap cas es considerarà una instància oficial. Es descartaran aquelles comunicacions de caràcter humiliant, ofensiu, repetitives, injustificades o qualsevol altra comunicació que es consideri inadequat i no suposarà, en cap cas, obligació de cap mena a respondre sobre la incidència a l'emissor de la mateixa. Ens reservem el dret a bloquejar aquelles comunicacions que no respectin aquestes normes de comportament sense previ avís. Qualsevol aclariment podeu dirigir-vos al correu electrónic: oelias@elmontmell.cat

 

Volem recordar que aquesta aplicació Android ha estat dissenayada, desenvolupada i mantinguda per la Regidoria de Noves Tecnologies sense cap cost per part de l'Ajuntament.

Menu

Menú principal