Marc Fernández: La Passió pel Hard Enduro i Super Enduro

Marc Fernández: La passió pel Hard Enduro i Super Enduro, l'experiència esportiva d’un Montmellenc amb projecció de campió mundial

 

Marc Fernández, un pilot de Hard Enduro de 20 anys, ha compartit la seva experiència en una entrevista exclusiva amb el regidor d’esports Quim Arroyo. Marc, Montmellenc desde el seu naixement i on la natura del seu entorn es converteix en el seu escenari d'entrenament, ha competit en el Mundial de Hard Enduro i Super Enduro durant tres anys, a més de participar en el campionat nacional.

 

 

 

El seu dia a dia reflecteix la seva dedicació a l'esport, començant amb curses matinals per les muntanyes del nostre municipi, seguides de sessions en moto i entrenaments en bicicleta. Amb un gimnàs a casa, la seva rutina inclou una disciplina rigorosa. Tot i els seus èxits, Marc enfronta desafiaments financers, ja que el món del Hard Enduro no ofereix gaire suport. Els costos, des d'inscripcions fins a viatges i manteniment de la moto, recauen principalment en els seus pares. Marc destaca la dificultat que enfronten els pilots per entrenar, ja que la manca de regulacions permet que se'ls tracti com a delinqüents en intentar practicar a la muntanya. Expressa el seu desig de canviar aquesta percepció i destaca el compromís dels esportistes amb la conservació del medi ambient. Tot i haver viscut en diferents llocs, Marc sent que la seva llar ideal és El Montmell, on la muntanya i el clima favorable contribueixen al seu entrenament òptim. Tot i els obstacles, es mostra decidit a assolir els seus objectius més propers, incloent-hi guanyar el campionat d'Espanya i el campionat mundial a la categoria junior de Hard Enduro. L'entrevista conclou amb Marc compartint les seves experiències en curses, destacant el seu podi en el Mundial de Super Enduro com un dels seus majors èxits. Tot i els desafiaments, Marc Fernández continua endavant amb determinació i l'esperança de canviar la percepció cap als esportistes de Hard Enduro.

 

 

 

 

Des de la regidoria d’esports animem a Marc a que continuí treballant per seguir sorprenent-nos amb els seus resultats arreu del món i donar-li tot el nostre escalf de part de tots els montmellencs i montmellenques per assolir les seves fites esportives.

 

 

 

 

 

 

Aprofitem per fer una crida a tots aquells esportistes que visquin al Montmell per fer-nos saber les seves experiències, fites o vivències en el marc de l’esport. Potser tu ets el proper campió/na de la teva disciplina i podem fer pública la teva trajectòria.

Anima’t!

Menu

Menú principal