1ª Reunió informativa sobre el procés inicial d'urbanització de la Unitat d'Actuació número dos (UA2) del Mirador del Penedès.

23/10/2021 Urbanisme

1ª Reunió informativa sobre el procés inicial d'urbanització de la Unitat d'Actuació número dos (UA2) del Mirador del Penedès.

URBANISME | Avui s'ha celebrat la primera reunió informativa convocada per l'ajuntament, per tal d'informar els propietaris i propietàries el procés inicial d'urbanització de la Unitat d'Actuació número dos (UA2) del Mirador del Penedès.

 

L'alcalde José Mª Roldán, acompanyat de la primera tinent d'alcaldia Núria Sorribes i el segon tinent d'alcaldia Òscar Elias han donat a conèixer les dades de les quals es disposen actualment i les intencions de l'ajuntament de començar a urbanitzar aquesta secció de la urbanització. Una vegada feta l'exposició, s'ha procedit a un torn de preguntes on s'han intentat resoldre tots aquells dubtes que han anat sortint arrel d'aquesta actuació urbanística.

 

Aquesta primera presa de contacte ha estat molt positiva on s'han pogut donar a conèixer les preocupacions del veïnat i així poder abordar les properes actuacions tenint en consideració tot el que s'ha parlat a la reunió.

 

Recordem que aquesta Unitat d'Actuació número 2 afecta els carrers Segovia, Múrcia, Biscaia Tarragona, Girona i l'avinguda Joncosa del número 100 al 121.

 

Aquesta és la primera de les reunions que es tenen previstes per donar a conèixer els projectes futurs de l'ajuntament del Montmell de primera mà i a peu de carrer, i que no s'han pogut fer fins ara degut a les restriccions de la pandèmia. Pels que no han pogut assistir us animem que contacteu amb l'ajuntament per resoldre aquells dubtes que tingueu.

Menu

Menú principal