L'Arxiu Comarcal del Baix Penedès va acollir una reunió per tractar projectes de teatre, música, pedra seca i documentació històrica en clau comarcal.

12/04/2024 Cultura

L'Arxiu Comarcal del Baix Penedès va acollir una reunió per tractar projectes de teatre, música, pedra seca i documentació històrica en clau comarcal.

Ahir, 11 d’abril, l’Arxiu Comarcal del Baix Penedès va acollir una reunió convocada per Josep Ràfols, conseller delegat de Cultura del Consell Comarcal del Baix Penedès, en la qual es van tractar projectes de teatre, música, pedra seca i documentació històrica en clau comarcal.
 
Es va convidar a l’actriu i directora Rosa Andreu per explicar el projecte "Roda de Teatre" de la coordinadora de grups amateurs de Teatre del Baix Penedès que està formada per Portals Escena i La K-mama de Calafell, Teatròliba de Santa Oliva, Grup de Teatre de La Cumprativa i Grup de Teatre el Centre de Llorenç del Penedès, Elenc Artístic Arbocenc de l'arboç, Elenc Teatral de la Societat de la Bisbal del Penedès i Grup de Teatre Inestable i Grup de Teatre Lira Vendrellenca del Vendrell.
Nativitat Castejón, directora de l’Arxiu Comarcal del Baix Penedès, va presentar el portal Arxius en línia, on es poden veure les digitalitzacions de la documentació històrica accessible i el portal XAC Premsa on es pot consultar les publicacions dels pobles de la comarca.
 
Tot seguit els assistents Judith Vidal i Paqui Cepas, regidores de la Bisbal del Penedès, Jordi Ferran, arxiver-bibliotecari de la Bisbal del Penedès, Núria Sorribes i Anna Herrero, regidores del Montmell, i Laia Levis, regidora de Santa Oliva, van visitar les instal·lacions de l’Arxiu.
 
Menu

Menú principal