Nova subvenció de la Diputació de Tarragona de 40.000 € destinada a la construcció d'un nou pou d'abastament d'aigua per a la xarxa municipal.

17/11/2023 AIGÜES

Nova subvenció de la Diputació de Tarragona de 40.000 € destinada a la construcció d'un nou pou d'abastament d'aigua per a la xarxa municipal.

NOVA SUBVENCIÓ | DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

La Diputació de Tarragona ha concedit a l'Ajuntament del Montmell una subvenció de 40.000 € destinada a la construcció d'un nou pou d'abastament d'aigua per a la xarxa municipal.

El 26 de setembre de 2023, en el marc de la convocatòria d'ajuts destinats a restaurar els béns i serveis dels ens locals afectats per fenòmens meteorològics i altres situacions excepcionals de l'any 2023, línia B, la Diputació de Tarragona va atorgar una subvenció de 40.000 € per la construcció d'un nou pou d'aigua a la zona de la Maiola, destinat a l'abastament de la xarxa municipal.

A principis del 2023, es va identificar una disminució significativa en la capacitat d'extracció d'un dels dos pous a la Urb. El Mirador del Penedès, com a resultat de l'impacte de la greu sequera que estem experimentant. Mitjançant estudis i prospeccions, es va descobrir un nou pou a la Joncosa del Montmell. S'han fet treballs tècnics d'adequació per a conduir l'aigua cap a El Mirador, assegurant així la continuïtat del subministrament d'aigua.

Les obres, executades durant l'estiu, van suposar un cost total de 79.846,69 €.

Catalunya està patint la sequera més greu de fa més de cent anys, és per això que en conscienciar-nos que l'aigua és un recurs escàs. Feu un ús responsable.

Menu

Menú principal