Noticies

11/08/2021 Medi Ambient
Davant l'alt risc d'incendi forestal s'amplien les mesures de prevenció contra incendis per avui dia 11/08/2021. El nostre municipi, entre d'altres, entra en fase d'alerta Alfa 3. Es procedirà al tancament de TOT l'Espai d'Interès Natural del Montmell-Marmellar fins a nou avís. Preguem no feu cap...
28/09/2020 Medi Ambient
Després d'una complicada posada en marxa, a causa d'haver estat parada més de dos anys des de la seva construcció i d'algunes manques per robatori d'uns elements estructurals, finalment els veïns podran fer ús d'ella.
26/02/2020 Medi Ambient
Les activitats que es subvencionen son les despeses de vigilància de l’àrea, el manteniment i adequació de l’espai i el camí d’accés a l’area.
30/01/2020 Medi Ambient
La sala d’actes de l’Ajuntament del Montmell ha acollit aquest 29 de gener la presentació de la iniciativa 'Xarxa de Calor de Proximitat de la Diputació de Tarragona', que contempla la instal·lació de calderes i xarxes de calor en edificis municipals per produir energia tèrmica a partir de la...
16/01/2020 Medi Ambient
Els treballs al Montmell donen el tret de sortida al conjunt d'obres de tot el projecte. Amb la instal·lació de xarxes de calor en nou municipis de la demarcació es podran escalfar equipaments municipals a partir de la biomassa dels boscos.