SE SUSPÈN la reunió convocada pel dia 28 de març de 2020

20/03/2020 COVID-19

SE SUSPÈN la reunió convocada pel dia 28 de març de 2020

AVÍS

 

A causa de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19 i de les mesures adoptades per l’Ajuntament del Montmell per a la prevenció i control de la infecció per SARS-Co-2,

 

SE SUSPÈN lareunió convocada pel dia 28 de març de 2020, que tenia per objecte informar de la situació urbanísticaactual de la urbanització del Mirador del Penedès,derivada de l’anul·lació jurisdiccional del Projecte de reparcel·lació de la Unitat d’Actuació 1 Mirador del Penedès.

 

Tan aviat com sigui possible convocar i celebrar aquesta reunió, es comunicarà als veïns i veïnes del sector de la UA-1.

 

 

 

 

AVISO

 

Debido a la situación de crisis sanitaria ocasionada por Covidien-19 y de las medidas adoptadas por el Ayuntamiento de El Montmell para la prevención y control de la infección por SARS-Co-2,

 

SE SUSPENDE la reunión convocada para el día 28 de marzo de 2020, que tenía por objeto informar de la situación urbanística actual de la urbanización del Mirador del Penedès, derivada de la anulación jurisdiccional del Proyecto de reparcelación de la Unidad de Actuación 1 Mirador del Penedès.

 

Tan pronto como sea posible convocar y celebrar esta reunión, se comunicará a los vecinos y vecinas del sector de la UA-1.

 

 

 

L’Alcalde /El Alcalde,

José María Roldán Lirola

Menu

Menú principal